КЗДО № 139 Дніпровської міської ради

Правила прийому

ДЛЯ ЗАРАХУВАННЯ ДИТИНИ У ДОШКІЛЬНИЙ ЗАКЛАД НЕОБХІДНО ПРЕД'ЯВИТИ :

ЗАЯВУ ВІД БАТЬКІВ, АБО ОСІБ, ЯКІ ЇХ ЗАМІНЮЮТЬ, МЕДИЧНУ ДОВІДКУ ПРО СТАН ЗДОРОВ'Я ДИТИНИ, МЕДИЧНУ ДОВІДКУ ПРО ЕПІДЕМІОЛОГІЧНЕ ОТОЧЕННЯ, СВІДОЦТВО ПРО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ, ДОКУМЕНТИ ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ ПЛАТИ ЗА ХАРЧУВАННЯ ДИТИНИ(ДЛЯ ЧОРНОБИЛЬЦІВ, МОЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХТА БАГАТОДІТНІХ СІМЕЙ).

ЗА ДИТИНОЮ ЗБЕРІГАЄТЬСЯ МІСЦЕ У ДОШКІЛЬНОМУ ЗАКЛАДІУ РАЗІ ЇЇ ХВОРОБИ, КАРАНТИНУ, САНАТАРНОГО ЛІКУВАННЯ, НА ЧАС ВІДПУСТКИ БАТЬКІВ АБО ОСІБ, ЯКІ ЇХ ЗАМІНЮЮТЬ, А ТАКОЖ У ЛІТНІЙ ПЕРІОД(75ДНІВ).

ВІДРАХУВАННЯ ДІТЕЙ ІЗ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ МОЖЕ ЗДІЙСНЮВАТИСЬ:

• ЗА БАЖАННЯМ БАТЬКІВ АБО ОСІБ , ЩО ЇХ ЗАМІНЮЮТЬ;

• НА ПІДСТАВІ МЕДИЧНОГО ВИСНОВКУ ПРО СТАН ЗДОРОВ'Я ДИТИНИ, ЩО ВИКЛЮЧАЄ МОЖЛИВІСТЬ ЇЇ ПОДАЛЬШОГО ПЕРЕБУВАННЯ  В ДОШКІЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ ЦЬОГО ТИПУ;

• У РАЗІ НЕСПЛАТИ БЕЗ ПОВАЖНИХ ПРИЧИН БАТЬКАМИ АБО ОСОБАМИ, ЯКІ ЇХ ЗАМІНЮЮТЬ , ПЛАТИ ЗА ХАРЧУВАННЯ ДИТИНИ ПРОТЯГОМ 2-Х МІСЯЦІВ.

ТЕРМІН ПИСЬМОВОГО ПОВІДОМЛЕННЯ БАТЬКІВ АБО ОСІБ, ЯКІ ЇХ ЗАМІНЮЮТЬ, ПРО ВІДРАХУВАННЯ ДИТИНИ -- ДВА ТИЖНІ.